Bli en bättre chef med våra onlinekurser

LEDARSKAPSSKOLAN har flyttat till KURS.SE

Innehållet är fortfarande det samma och företaget bakom sajten är också det samma. Vi förvärvade den nya domänen för en tid sedan med bland annat tanken att en kortare adress är lättare att komma ihåg. Vi har redan börjat fylla på med nya kurser på KURS.SE och ser fram emot att stödja dig i din utveckling även framöver.

Markus Amanto, Utbildningsansvarig
KURS.SE / Altaleda AB

Onlinekurser för ledare och medarbetare

Styr över dina studier - studera ledarskap när det passar dig

Se fler kurser

Vad deltagarna tycker

Ett enkelt verktyg att använda med olika alternativ som tilltalar mig. Läsa, lyssna, se, sammanfattning. Jag lär bäst genom att lyssna, så videoinspelningarna tilltalar mig.

— Eva Edlund

Jag tycker att distanskursen är pedagogiskt upplagd. Jag kan välja om jag vill fördjupa mig i ämnet. Jag kommer varmt att rekommendera denna distanskurs. Det är lätt att navigera, kort sagt jag gillar kursen, trevlig personal att tala med dessutom :)

— Carina Cedergren

Mycket värdefull och användbart i mitt arbete som skolledare. Just nu sitter jag på min terass i Spanien och arbetar utifrån delar i min distanskurs. Skönheten ligger i enkelheten.

— Christel Zedendahl

Läs fler utvärderingar

Fyra fördelar för dig med våra distanskurser

Välj din kurs nu

Du får kvalitet baserad på 24 års erfarenhet av ledarskapskurser

Vi har arbetat med ledarskapskurser sedan 1994 både i Sverige och internationellt. Det ger dig visshet om att du får bästa möjliga utyte av kurserna. Vi är så övertygade om kvaliteten på kurserna att vi ger dig pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara fullständigt nöjd med din kurs.

Har du svårt att komma ifrån? Men vill ändå utvecklas till att bli en bättre ledare för dig själv och för andra människor? Vi hjälper dig att undvika de smärtsamma fallgroparna, att hitta de effektivaste lösningarna och bygga de mest välmående relationerna. Studera var du vill, när du vill och hur du vill - du kan använda både dator och olika mobila enheter. 

Du hittar kurser för dig som är ny som chef eller för dig som vill fördjupa ditt ledarskap. Som kursen Ny som chef eller Hur du använder ledarstilar effektivt - Matchat ledarskap. Du hittar kurser för dig som är intresserad av personlig utveckling och att leda dig själv. Som kursen Leda sig själv.

Inom din organisation kan ni också studera kurserna tillsammans i en studiecirkel för att förbättra samarbetet.

Efter genomgången kurs får du ett diplom som beskriver kursinnehållet och intygar att du genomfört kursen.

Läs mer om distanskurserna

Ett urval av våra kunder

abfconmorefalunforsakringskassangantprevasskatteverketsparbanken nordtnsvasyd

Frågor?

Ring oss på: 08-58080040

Pengarna-tillbaka-garanti

GarantiOm du inte är fullständigt nöjd med din kurs inom 30 dagar får du tillbaka hela kursavgiften.

Läs mer