Om oss

Altaleda ABKURS.SE drivs av Altaleda AB, med organisationsnummer 556588-3872, som grundades år 2000. Vi har sedan 1994 arbetat med ledarskapsutveckling i olika former. Vi började med UGL-kurser och olika interna ledarskapsutbildningar och teambuilding.

För att möta efterfrågan från våra kunder, startade vi KURS.SE år 2012. Vi började med kursen Ny som chef och har sedan byggt på efterhand med mer än 100 års samlad erfarenhet som utbildare, chefer och coacher.

Om du vill komma in kontakt med oss gör du det enklast via kontaktsidan. Om du hellre vill läsa mer om Markus som är utbildningsansvarig för kurserna du hittar här eller någon av oss andra som på olika sätt är insyltade i kurserna kan du göra det nedan.

Markus AmantoMarkus Amanto - Utbildningsvarig och kursledare

Jag har arbetat med ledarskapsutveckling för organisationer, ledare och individer i Asien, Europa och USA i över tjugo års tid.

Till kunderna hör bland annat Stockholms Universitet, Kongsberg Automotive, KPMG, ALMI, Pitney Bowes, Tetra Pak, AstraZeneca, Svenska Kyrkan och Näringslivets Internationella Råd.

1998 startade jag Advenire, som vuxit till nuvarande Altaleda, och har tidigare varit certifierad handledare för UGL-kurser och användare av SDI® (Strength Deployment Inventory).

Jag är även utbildad inom emotionell debriefing, psykosyntes och har deltagit i Anthony Robbins Mastery University. Jag har även anlitats som kursledare av bland annat MGruppen och Hyper Island.

Jag har arbetat med Internet och verksamheter på Internet i olika former sedan 1995 då jag bodde i USA. Jag fascineras av att kombinera hävstången som Internet erbjuder med möjligheten att hjälpa människor att utvecklas som ledare och människor.

Magnus FinkelsteinMagnus Finkelstein - Kursledare

Magnus Finkelstein har mångårig erfarenhet av arbete i olika branscher bland annat som butikschef, kontorschef, kundservice-ansvarig och delägare inom konferens- och restaurangbranschen.

Senaste 14 åren har han arbetat med praktisk handledning av ledare enligt modellen "learning-by-doing". De senaste 12 åren har han arbetat med Nordea och deras interna ledarutbildning.

Magnus brukar beskriva sig själv som inspiratör, med motiveringen att det enda han kan göra är att inspirera andra att motivera sig själva till åstadkomma förändringar i sina liv och sitt ledarskap.

Laura SjölanderLaura Sjölander - Kursskapare

Jag har en filosofie kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap, samt en kvalificerad yrkesexamen i projektledning.

Yrkeserfarenheten är bred, då jag bland annat arbetat som projektassistent, kommunikationsamordnare och chefredaktör, inom så vitt skilda områden som it/teknik, hälsa och kultur.

Information och kommunikation i alla dess former, är en passion och speciellt ledarskapsfrågor och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

Jag brukar beskrivas som en ambitiös organisatör och analytiker, men även en kreativ kommunikatör och social medarbetare som har nära till skratt.

Ibbe GnemIbbe Gnem - Kursskapare

Jag är en entrepenör som är född 1961 och med ledande befattningar inom IT i min bakgrund. Jag har en gedigen erfarenhet inom ledarskap, marknadsföring och försäljning.

Jag verkar som privatinvesterare och är aktiv i diverse företag samt grundare och före detta VD för Megabyte System.

Jag är även aktiv i olika styrelser och drivande i ett flertal bolag såsom affärsängelnätverket Coach & Capital och ideella organisationer såsom Palestine International Business Forum (pibf.net) och Företagarna.

Utöver detta har jag också uppdrag som uppskattad föredragshållare inom försäljning, kommunikation och affärsmingel.

Ett urval av våra kunder

abfconmorefalunforsakringskassangantprevasskatteverketsparbanken nordtnsvasyd

Frågor?

Ring oss på: 08-58080040

Nöjd-kund-garanti

GarantiOm du inte är fullständigt nöjd med din kurs inom 30 dagar får du tillbaka hela kursavgiften.

Läs mer