Nöjd-kund-garanti

100% NöjdhetsgarantiKvalitet är viktigt för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg när du investerar i någon av onlinekurserna på KURS.SE.

Därför har vi vår nöjd-kund-garanti som gäller inom 30 dagar från det att du registrerar dig som deltagare i någon av kurserna.

Fullständigt nöjd eller pengarna tillbaka

Om du av någon anledning inte är fullständigt nöjd med kvaliteten på innehållet i onlinekurserna på KURS.SE eller på annat sätt inte tycker att kursen lever upp till dina förväntningar, så behöver du bara kontakta oss, så får du kursavgiften återbetald till 100%.

Du behöver inte förklara dig eller svara på frågor om varför du vill ha en återbetalning. Självklart är vi intresserade av att få feedback, om varför din distanskurs inte lever upp till dina förväntningar, men för oss känns det viktigare att du slipper förklara, om du inte vill. 

Vi är så övertygade om kvaliteten på alla våra onlinekurser att du även får behålla allt eventuellt skriftligt material från kursen. 

Ledarskapsutveckling med garanti

Vi tar heller inte ut någon dold kostnad vid återbetalning såsom administrativa avgifter, utan vill att du ska känna dig trygg i att investera i din ledarskapsutveckling med 100% visshet om att du kommer att bli fullständigt nöjd med kursen eller få alla pengarna tillbaka.

Vår nöjd-kund-garanti gäller såklart såväl privatpersoner som företag och andra organisationer. 

Har du ytterligare frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Boka din onlinekurs - riskfritt! 

Ett urval av våra kunder

abfconmorefalunforsakringskassangantprevasskatteverketsparbanken nordtnsvasyd

Frågor?

Ring oss på: 08-58080040

Nöjd-kund-garanti

GarantiOm du inte är fullständigt nöjd med din kurs inom 30 dagar får du tillbaka hela kursavgiften.

Läs mer